Direktlänk till inlägg 19 mars 2009

Härlig dag...har klart mina points...tjoohooo...

Av Madde - 19 mars 2009 20:49

Idag har det varit en härlig vårdag med sol och blå himmel...helt underbart!


Maten har gått jättebra. Till lunch idag åt jag en vv frysmat med kycklingfilé, penne och krämig champinjonsås faktiskt helt okej för att vara fryst mat...dock lite mycket sås om jag ska vara ärlig! Gillar inte när det flyter...haha... Points för den var 6,5.


Längtar tills imorgon när jag kan räkna nya points...tror ni att jag är en äkta vv snart??  Man ska ju inte ropa hej än precis...första veckan och jag vet ju av erfarenhet att den brukar vara den lättaste att följa pointsen...dock är sötsuget alltid värst i början! Jag har köpt VV bars som jag ska ta en i helgen. Dock ska vi till våra bästa vänner på lördag och äta middag...blir säkert vv mat då min kompis också går på VV...synd bara att vi inte går ihopa!


Nu ska jag läsa lite hos er andra som bloggar och det är så kul man blir alltid extra peppad av er!


Kramar M

 
ANNONS
 
Linda

Linda

20 mars 2009 18:44

Tjohoooo vad duktig du är!
:D
Absolut..du är på rätt väg att bli en äkta vv..eller ja, jag tycker redan att du är det!

Att ni inte börjar gå på viktväktarna ihop då?
Det är ju roligare att gå tillsammans då man kan peppa varann Ännu mer.

Kram Kram & ha en mysig fredagskväll

http://gullmalva.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madde - 18 maj 2009 10:19

Kan inte fatta att jag helt har missat min blogg...som jag skäms!   Jag har i alla fall haft det toppenbra och maten har gått super. Denna veckan som har gått har endast tre små godisbitar passerat mina läppar...det blev tre stycken sockerbitar. Barn...

Av Madde - 9 april 2009 22:14

Kan knappt fatta att jag ska vara ledig i fyra hela dagar! Jag behöver verkligen denna ledigheten...är sååå trött. Den här förkylningen gör mig helt matt!   Det ska bli fint väder hela helgen så det får bli lite fixande i trädgården och kanske den d...

Av Madde - 8 april 2009 16:52

Var på viktväktarna i måndags och var helt säker på att det skulle bli ett plus. Har inte varit så duktig som jag säger varje dag att jag ska vara...fattar inte varför jag inte kan hålla det! Känns som jag är superpeppad på morgonen och sen känner ja...

Av Madde - 3 april 2009 21:46

Jag fattar inte hur jag helt kunde glömma bort min blogg!!! Hur kunde det bli så här? Jag har ofta tänkt på er som kämpar med mig men så har jag helt missat att gå in och skriva själv?!?   I måndags var jag hos tandläkaren med min son och sen åkte vi...

Av Madde - 23 mars 2009 22:17

SUCK! Jag som var så duktig hela veckan men i lördags så åt jag godis utav bara h-e....vet inte riktigt vad som hände. Vi var hos våra bästa vänner och åt supergod mat...grillat och potatisklyftor (hemmagjorda). Sen blev det godis, chips och popcorn....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se