Direktlänk till inlägg 10 januari 2009

Siv's fläskfilé

Av Madde - 10 januari 2009 19:54

Detta åt vi till kvällsmat ikväll - supergott och enkelt att göra!

4 portioner, förberdelser 15 min, tillagning 30 min. Points / portion: 5,5


500 gr fläskfilé

1 tsk flytande margarin

1 burk champinjonstuvning 500 gr (hittade inte stuvning så jag tog Campbells champinjonsoppa och lite mjölk så den inte blev så klumpig)

1 burk champinjoner (jag tog hela och delad i fyra delar)

2 dl fraiche (max 5%)

2 dl lättmjölk

2 msk soja

salt och vitpeppar


Skär fläsfilén i 1 cm tjocka skivor. Banka ut dem, salta och peppra lite lätt. Lägg skivorna i en smord ungsfast form. Bred över champinjonstuvningen. Stör över svampen. Blanda möjlken, fraichen och sojan, häll över. Sätt in i ugnen 175 grader. Gratinera i 30 minuter tills rätten fått fin färg.


Servera med ris och sallad.... MUMS!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madde - 18 maj 2009 10:19

Kan inte fatta att jag helt har missat min blogg...som jag skäms!   Jag har i alla fall haft det toppenbra och maten har gått super. Denna veckan som har gått har endast tre små godisbitar passerat mina läppar...det blev tre stycken sockerbitar. Barn...

Av Madde - 9 april 2009 22:14

Kan knappt fatta att jag ska vara ledig i fyra hela dagar! Jag behöver verkligen denna ledigheten...är sååå trött. Den här förkylningen gör mig helt matt!   Det ska bli fint väder hela helgen så det får bli lite fixande i trädgården och kanske den d...

Av Madde - 8 april 2009 16:52

Var på viktväktarna i måndags och var helt säker på att det skulle bli ett plus. Har inte varit så duktig som jag säger varje dag att jag ska vara...fattar inte varför jag inte kan hålla det! Känns som jag är superpeppad på morgonen och sen känner ja...

Av Madde - 3 april 2009 21:46

Jag fattar inte hur jag helt kunde glömma bort min blogg!!! Hur kunde det bli så här? Jag har ofta tänkt på er som kämpar med mig men så har jag helt missat att gå in och skriva själv?!?   I måndags var jag hos tandläkaren med min son och sen åkte vi...

Av Madde - 23 mars 2009 22:17

SUCK! Jag som var så duktig hela veckan men i lördags så åt jag godis utav bara h-e....vet inte riktigt vad som hände. Vi var hos våra bästa vänner och åt supergod mat...grillat och potatisklyftor (hemmagjorda). Sen blev det godis, chips och popcorn....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se